PDA

Bekijk Volledige Versie : Hoe krijg ik de maroc forum op de oude manier?



lieve_dame
30-08-17, 11:45
Eerst kreeg ik maroc forum te zien als een forum site. Nu niet meer. Het lijkt meer een op look van een app. Ik kan er ook niet veel. Zoals privé berichten sturen. Wachtwoord wijzigen. Wie kan mij hiermee helpen?

lieve_dame
01-09-17, 16:18
Niemand?

SamirPlus
08-09-17, 18:14
Ik heb dat soms ook, maar dat heeft met de verbinding te maken, denk ik, of je moet je cookies verwijderen, dat soort dingen.
Krijg je het elke keer als je de site/forum bezoekt? Of doet ie het soms nog weleens normaal?

SamirPlus
08-09-17, 18:15
Misschien helpt een screen shot te plaatsen?

SamirPlus
08-09-17, 18:17
Bij mij vernieuwd ie zichzelf dan wel weer naar de "normale" look, duurt wel fftjes soms, maar als verbinding tegenzit, dan zie je dat echt blokje voor blokje veranderen.

lieve_dame
18-09-17, 10:38
Ik krijg de normale look helemaal niet. Ik kan hier niets doen. Geen privé bericht sturen of mijn wachtwoord veranderen. Het is best irritant.

Ik weet niet hoe ik een screen shot hier kan plaatsen.

SamirPlus
19-09-17, 07:11
Ik krijg de normale look helemaal niet. Ik kan hier niets doen. Geen privé bericht sturen of mijn wachtwoord veranderen. Het is best irritant.

Ik weet niet hoe ik een screen shot hier kan plaatsen.

Dan heb je pech! :p

Sorry, maar waarom zou je ook privé berichten moeten sturen?
Dit werkt toch ook?
Vraag dan maar eerst hoe je het beste hier een screen shot kan plaatsen, maar ik denk dat alle techneuten van deze site verdwenen zijn. Of vertrokken met de noorderzon...

Anyways, veel succes verder en het beste!

P.s.: Probeer anders te kijken onder General Setting van Forum Actions opties. (staat in die blauwe balk onder FORUM/CHAT-balk, op de homepage en dan de laatste optie uit die lijst, dat gaat over skins en ik heb het staan op de eerste "met smilies", ipv mobile en mobiele weergave ofzo.)

lieve_dame
07-10-17, 14:35
Zelfs dat heb ik niet. Ik zie nergens een lijst. Je hebt niet veel opties. Het is echt een stom versie. Hiervoor had ik de normale website versie. Het is in 1x veranderd naar een andere versie. Als je mij verteld hoe ik een screenshot kan plaatsen, dan kan ik het je laten zien