Hoe de Nederlander in elkaar zit
 • + Plaats Nieuw Onderwerp
  Resultaten 1 tot 3 van de 3

  Onderwerp: Hoe de Nederlander in elkaar zit

  1. #1
   Important Prikker Saul's Avatar
   Ingeschreven
   Apr 2010
   Berichten
   1.777
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   15998

   Standaard Hoe de Nederlander in elkaar zit

   Laatst gewijzigd door Saul; 10-12-11 om 15:58.

  2. #2
   Kafir Slinger's Avatar
   Ingeschreven
   Feb 2007
   Berichten
   17.887
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   98

   Standaard

   Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Saul Bekijk Berichten
   Mensen die het langer hebben volgehouden dan een week met de Nederlander samen te leven weten hoe ziekelijk zijn bemoeizucht en zijn verlangen belangwekkend over te komen zijn. De ogen van de Nederlander puilen verder uit dan elk ander volk, gewoon omdat hij constant anderen wil betrappen op foutjes, relletjes niet wil missen of rampen wil aanschouwen. Deze bemoeizucht komt niet voort uit zorg en liefde voor de medemens, maar uit een virulente en kwaadaardige drang naar problemen en relletjes. Ja, de Nederlander is een relnicht (vals dus) zoals je die maar weinig tegenkomen zult.

   Bovendien komt deze bemoeizucht uitermate goed van pas om zijn beruchte belangwekkendheid een impuls te geven. De Hollander is geboren met een geweldig gevoel voor dramatiek. Na afloop, of juist vooraf, zul je hem onophoudelijk zijn zorgen zien uitspreken over één of andere situatie, of dat nu op het werk is, op Twitter of op zijn webpagina. Hij is er dol op met een ernstig gezicht te waarschuwen voor doem, dood en verderf. Dit zien we elke dag terug in de nieuwsberichten. Sinds een niet nader te noemen kale, extreem xenofobe politicus de “taboes” rondom de islam en minderheden heeft doorbroken is er nooit een dag voorbij gegaan zonder dat dit kwaadaardige volk incidenten betreffende moslims en Marokkanen tot apocalyptische proporties heeft opgeblazen. Altijd nemen ze één incidentje, plakken daar alle noodzakelijke personalia en hup! zonder enige vorm van scrupules gaan deze Protocollen van de Wijzen van Mekka de openbaarheid in. Daarop volgend gaat hij eindeloos verontwaardigd zijn, oerkreten uitstoten, anderen aansteken met zijn giftige boosheid, fantaseren hoe hij zo pijnlijk mogelijk de verdachten kan aanpakken en bedenken hoe hij de groep waaruit de verdachte komt het best kan typeren, schofferen en denigreren. Overigens, als hij geen berichten kan vinden, dan verzint hij ze wel of laat nuancerende informatie compleet weg. Dit is een routine geworden, nee zeg gerust geëvolueerd tot volksvermaak.

   Ik herhaal, de Nederlander voelt hiervoor geen enkele schuld. Wroeging en rekening houden met anderen is hem totaal onbekend, een fenomeen dat me altijd uiterst verbaasd heeft, maar goed. Plaats daartegenover de kinderlijke onschuld van andere volkeren en minderheden in Nederland. Zie je een (vul hier een willekeurige niet-Nederlandse nationaliteit in) al niet aflatend criminaliteitsberichten plaatsen van o.a. pedofiele Nederlanders? Zie je hem al hufterige, schofferende reportages maken van hoe de Nederlander zijn hond complete woongebieden laat onderschijten? Zie je hem, in zijn eigen land uiteraard, al haatzaaiende boeken schrijven, partijen oprichten die immigranten continu zwartmaken? Terroriserende films publiceren over “de ewige Europäer”? Zie je hem al “onthullende, taboedoorbrekende” documentaires maken over hoe de Nederlandse ouder genadeloos het bejaardentehuis in gejaagd wordt? Zie je hem al artikelen publiceren over “de ellende onder de minderheden” en hem daarop promoveren? Nee hè? In Nederland is dit allemaal dagelijkse kost.

   Zijn dagelijkse behoefte aan aandacht, die hij vanwege het gebrek aan Nederlands broederschap nooit krijgt, is weer bevredigd.

   Waarom doet hij dit? “Omdat het kan” is een veelgehoorde lijfspreuk van de Nederlander. In andere woorden: ik doe het zomaar, zonder reden, zonder aanleiding. Al denk ik dat het deels afgunst en leedvermaak is; klaarblijkelijk beleeft hij er dolle vreugde aan andermans plezier te vergallen. Er is zelfs een niet nader te noemen Nederlandse omroep die zichzelf ten doel gesteld heeft anderen het leven zuur te maken. Ik citeer:

   Niet bang om de macht aan te pakken en altijd bereid om heilige huisjes om te schoppen.

   Als dit geen geestelijke gestoordheid is dan is niets dat.

   Er zit een kern van waarheid in de bewering dat hij praktisch leeft op negativiteit, leedvermaak en geweldslust. Maar bedenk: nooit zul je de Nederlander zelf betrokken zien zijn in het geheel. Nooit zul je hem zichzelf verwijten zien maken. Zijn idioot vette wijsvinger is altijd gericht naar anderen (vaak allochtonen of het buitenland) zoals de naald van een kompas naar de Noordpool wijst. Hij staat altijd als een verwijfde, valse demon langs de zijlijn anderen op te hitsen om te zien hoe ze elkaar verbaal danwel fysiek afmaken. Tegenwoordig vaak op televisie of op internet.
   Dit is Nederlands entertainment ten voeten uit, mensen. Maar hij kan er niets aan doen, het zit nu eenmaal in zijn bloed, cultuur en vooraleer zijn genen.
   Tsja, dan kun je er inderdaad niks aan doen.

   Alleen de naïevelingen geloven dat de waarheid in het midden ligt

  3. #3
   Important Prikker Stopnaald's Avatar
   Ingeschreven
   Apr 2004
   Berichten
   1.536
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   99

   Standaard

   Niemand is zo sielig als Saul.
   Wil god het kwaad voorkomen, maar kan hij het niet? Dan is hij niet almachtig.
   Kan hij het wel, maar wil hij het niet? Dan is hij kwaadwillig.
   Kan hij het wel en wil hij het ook? Waar komt dan het kwaad vandaan?
   Kan hij het niet en wil hij het niet? Waarom noemen we hem dan God?
   Epicurus (341-270 v.C.)

  + Plaats Nieuw Onderwerp

  Gelijkaardige Onderwerpen

  1. Ze zijn stapelverliefd op elkaar...ze kennen elkaar al 2 jaar (kom kijken)
   Door SportFreak in forum Wie schrijft die blijft
   Reacties: 0
   Laatste Bericht: 28-11-08, 00:41
  2. Reacties: 9
   Laatste Bericht: 30-06-08, 21:28
  3. Je tenen : zijn ze uit elkaar of naast elkaar of boven elkaar ?
   Door SportFreak in forum Wie schrijft die blijft
   Reacties: 23
   Laatste Bericht: 22-12-05, 15:48
  4. Verliefd zijn op elkaar en Houden van elkaar..
   Door Vulpoint in forum Islam & Seksualiteit
   Reacties: 10
   Laatste Bericht: 26-08-04, 12:39
  5. Reacties: 0
   Laatste Bericht: 02-02-03, 01:36

  Bladwijzers

  Bladwijzers

  Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •