ruqya voor sihr - Pagina 3
+ Plaats Nieuw Onderwerp
Pagina 3/3 EersteEerste ... 23
Resultaten 21 tot 24 van de 24

Onderwerp: ruqya voor sihr

 1. #21
  Would B Prikker
  Ingeschreven
  May 2018
  Berichten
  5
  Post Thanks / Like
  Reputatie Macht
  0

  Standaard Re: ruqya voor sihr

  Tegenwoordig weinig betrouwbare imams en het beste voor vind ik dat je op jezelf of je partner zelf roqya leest ik doe dit bericht jezelf en mijn vrouw .en hmdlh echt voelen ons veel beter omdat sjatans e djinns kunnen niet tegen het woord van Allah .

 2. #22
  Would B Prikker
  Ingeschreven
  Aug 2018
  Berichten
  1
  Post Thanks / Like
  Reputatie Macht
  0

  Standaard Re: ruqya voor sihr

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Deena2018 Bekijk Berichten
  Heb je voor mij de nummer? Soukran
  Heb je voor mij nummer van deze belgische rokja

 3. #23
  Would B Prikker
  Ingeschreven
  Sep 2014
  Berichten
  16
  Post Thanks / Like
  Reputatie Macht
  0

  Standaard Re: ruqya voor sihr

  Wat kan een djinn/geest allemaal doen?
  Sihr/zwarte magie is een taak die djinn/geest uitvoert. en djinn is een vijand die uitgeschakeld moet worden en dat is onmogelijk zonder Hikma/gave anders is rokia geld en tijd verspilling. Sommige mensen hebben rokia meer dan 20 jaar lang gedaan maar zonder verbetering en djinn weigert te vetrekken, want hij weet dat hij de winnaar in strijd met nep raki of onwetend imam.
  een djinn/geest kan verdriet veroorzaken, depressie, angst, paniekaanvallen, onrust, ruzie, boosheid, agressie, abnormale woede, nachtmerries, de hele tijd negatieve pikeren, eenzaamheid, afgesloten van buiten wereld en familie, luiheid, geen zin om je te wassen of te douchen, geen zin in gemeenschap, Moeilijk kunnen slapen, lastig gevallen in slaap, geen zin in het leven, zelfmoord gedachten, huilen zonder reden, psychische en lichamelijk klachten, hart kloppingen, hoofdpijn, migraine, pijn ergens in het lichaam, spierziektes, Spierkrampen, gedeeltelijk of geheel verlammingen, Tintelingen, benauwdheid, obstakels en blokkades om niet te trouwen en werken, twijfel, l was was, schizofrenie, tegen zichzelf praten, paranoia, influisteringen (was was) stem horen, Hallucinatie, veel kijken in de spiegel, ADHD/ADD, Kinderen met moeilijk gedrag, soms wordt gezin als autisme of gedrag stoornis , anorexia wordt soms door djinns veroorzaakt, Complete/zwaar of gedeeltelijke bezetenheid, Beweging in buik, veel boeren, huwelijksproblemen, frustratie en ruzie, kinderwens onmogelijk maken door miskramen te veroorzaken, Meisjes/ Jongens die zomaar van huis weg lopen, voelen alsof net opgejaagd wordt, blauwe plekken en krasjes op het lichaam, Schrik van geluiden, verloofde niet verdragen.
  Hebt u een of meer deze symptomen en volgens artsen en specialisten zijn onverklaarbaar klachten en konden niks voor betekenen, Verlies de hoop niet. Kans is groot dat u geneest.
  Als blijkt dat de persoon is getroffen door sihr/zwarte magie of bezeten door djinns. Verlossing van djinns/geest (bi idni Lah) is 100% gegarandeerd en Allah is getuig.
  Mensen die deze klachten en symptomen herkennen en zijn meerder malen bij imam’s en raki’s zijn geweest zonder resultaat.
  Ik de Raki Abdelhakim, Dankzij een gave/Hikma die Allah heeft geschonken kan ik mensen helpen om verlost worden van djinns binnen een uur en met slechts 1 sessie. Aanwijzig zijn of op afstand overal op aarde.
  Opmerking: tijdens de rokia/behandeling 99,99% niemand gaat flauw vallen of schreeuwen. Dat noem ik Hikma/gave. Allah schenkt Hikma/gave aan wie hij wil.
  Tel/WhatsApp : 0031 6 84 13 21 21 email: [email protected]

 4. #24
  Would B Prikker
  Ingeschreven
  Nov 2019
  Berichten
  17
  Post Thanks / Like
  Reputatie Macht
  0

  Standaard Re: ruqya voor sihr

  Jij hier boven, ben je ook weer een van de oplichters is zogenaamd alles kunnen.

  En niet te vergeten de de Euro's die ontvangt van je oplichting praktijken.

  En wat doe je met zulke personen, gewoon heel eenvoudig

Bladwijzers

Bladwijzers

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •