Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen... - Pagina 3
 • + Plaats Nieuw Onderwerp
  Pagina 3/10 EersteEerste ... 234 ... LaatsteLaatste
  Resultaten 21 tot 30 van de 98

  Onderwerp: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

  1. #21
   Important Prikker cummonisto's Avatar
   Ingeschreven
   Apr 2008
   Locatie
   xxx
   Berichten
   2.424
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   443691

   Standaard Re: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

   De Islam heeft alleen maar ellende gebracht naar rif. Dat is hun verdiende loon, ze gunnen elkaar geen licht in de ogen.

  2. #22
   Very Important Prikker Revisor's Avatar
   Ingeschreven
   Dec 2012
   Berichten
   22.369
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   4011799

   Standaard Re: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

   Citaat Oorspronkelijk geplaatst door cummonisto Bekijk Berichten
   De Islam heeft alleen maar ellende gebracht naar rif. Dat is hun verdiende loon, ze gunnen elkaar geen licht in de ogen.
   Abdelkrim El khatabi heeft met de jihad eenheid onder de Riffijnen gebracht. Zonder die jihad zou er niet eens een Riffijnse identiteit zijn. Ik blijf herhalen atheisten zijn juist diegenen die verdeeldheid brengen. Riffijnse atheisten misbruiken de Riffijnse identiteit om hun verdeeldheid te verspreiden teneinde Riffijnen van de islam te verwijderen
   precies wat de kolonisatoren wilden.
   'One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived'

  3. #23
   O'Tmazirt ⵓ'ⵜⵎⴰⵣⵉⵔⵜ Oiseau's Avatar
   Ingeschreven
   Nov 2012
   Berichten
   25.757
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   3614776

   Standaard Re: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

   Er is maar 1 Marokkaanse volk. Dit is heel ernstig wat gebeurd is en het had elke willekeurig Marokkaan kunnen overkomen omdat el7ogra ( onrecht en onderdrukking van gewone mensen) nu eenmaal een feit is.

   Corruptie en onderdrukking is wat alle Marokkanen zelf hebben gefaciliteerd. De autoriteiten zijn ziek maar het volk is zelf ook ziek.

  4. #24
   O'Tmazirt ⵓ'ⵜⵎⴰⵣⵉⵔⵜ Oiseau's Avatar
   Ingeschreven
   Nov 2012
   Berichten
   25.757
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   3614776

   Standaard Re: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

   Luister goed naar deze welbespraakte Marokkaan:
   Laatst gewijzigd door Oiseau; 30-10-16 om 17:28.

  5. #25
   Could B Prikker milagila's Avatar
   Ingeschreven
   Jul 2007
   Locatie
   noord-brabant
   Berichten
   38
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   0

   Standaard

   Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Thaitouzint Bekijk Berichten
   Arabische rot autoriteiten die de dienst uitmaken in Hoceima.
   Stelletje nietsnutten en honden, het allerlaagst en allerergste wat je als politieagent kun doen is opdracht geven iemand te laten pletten door zo'n molen.
   Hij zal een pijnlijke langzame dood tegemoet zijn gegaan.

   Ik zeg: weg met alle Arabische autoriteiten in de rif.
   Dit is 1 voorbeeld van de zovele waar burgers gebukt onder gaan.
   Die horen daar de dienst niet uit te maken gezien het feit dat ze lager zijn dan honden.

   Allah irahmoe.
   De Arabische autoriteiten hebben schijt aan jou en je nazaten, zodra er iets gebeurt begin jij af te geven op de arabieren? Stinkhonden als jij horen ze in een oceaan te gooien loser die je bent. Doe je bek open over de daders/verantwoordelijken hierin en niet over de arabieren.

  6. #26
   Could B Prikker milagila's Avatar
   Ingeschreven
   Jul 2007
   Locatie
   noord-brabant
   Berichten
   38
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   0

   Standaard

   Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Revisor Bekijk Berichten
   Ja iedereen die Marokkanen indeelt in Arabieren en Imazighen zijn domme runderen die daarmee alleen hun domheid tentoonspreiden en verdeeldheid zaaien tussen Marokkanen.

   Alsof de rest van Marokko geen last heeft van corruptie. Benoem het echte probleem in plaats van dat uitgekauwde uitgeperste en totaal versleten mythe arabier-amazigh blijven herhalen.
   Je bent hier aan het praten tegen een stel vieze rifhonden, kijk aub hoe ze de Marokkanen hier in nl slechte naam geven, zijn oververtegenwoordigd in de drugs en andere criminaliteit, doen alsof ze heilig zijn maar ondertussen zijn het de goorste rotzooi op de aardbol. Gevangenisen zijn gevuld met rif gespuis, laat ze maar jammeren en klagen wie neemt ze serieus? haahhaha

  7. #27
   O'Tmazirt ⵓ'ⵜⵎⴰⵣⵉⵔⵜ Oiseau's Avatar
   Ingeschreven
   Nov 2012
   Berichten
   25.757
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   3614776

   Standaard Re: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

   We komen geen micrometer vooruit zo want we hebben geen oplossingen voor echte problemen , wel helden in elkaar uitschelden.


   -______________--
   De omgekeerde prioriteiten Door de nobele Shaykh Saleh As-Saleh - moge Allah hem genadig zijn -
   In de Naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle

   Corrupte geloofsbelijdenissen, liegen, bedriegen, onrecht(vaardigheid),
   innovaties, lage begeerten, gehechtheid aan dit leven, onwetendheid,
   mysticisme, gravenaanbidding, onverdraagzame blinde aanhang, enzovoorts... en we volharden in het zeggen van:

   "Ons voornaamste probleem zit in onze leiders...!!"

   Is dit het geval?

   Allah de Verhevene zegt:

   Voorwaar, Allah verandert de toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen. [ Soerah ar-Ra'd 13:11 ]

   Al-Imaam Ibnoel-Qayyim - moge Allah hem genadig zijn - zei:

   "Overpeins de Wijsheid (Hikmah) van Allah, de Verhevene, waar Hij de koningen van de mensen, hun leiders en zij die gezag hebben over hen, van dezelfde soort maakte als hun eigen daden. Het is alsof de daden van de mensen verschenen in de gedaanten van hun koningen en leiders.

   Indien de mensen oprecht zijn, zullen hun koningen en leiders oprecht zijn, en indien zij zich wegkeren (van oprechtheid), zullen hun leiders zich tegen hen keren. Indien de mensen onderdrukken en tiranniseren, zullen hun koningen en leiders (ook) tiranniseren en onderdrukken. En indien bedrog en verraad zichtbaar worden onder hen, zal hetzelfde verschijnen in hun leiders.

   Indien de mensen afzien van het vervullen van de rechten die Allah op hen heeft en gierig worden (met betrekking tot hun uitvoering), zullen hun koningen en leiders weigeren om hun hun rechten toe te eigenen en gierig worden (hun rechten van hen onthouden). Indien zij nemen van hetgeen waar zij geen recht op hebben van diegenen die zij onderdrukken, zullen de koningen nemen van de mensen van hetgeen waar zij geen recht op hebben en belastingen heffen en hen taken opleggen. Wat de mensen ook onrechtmatig nemen van de onderdrukten, hun koningen zullen hetzelfde nemen door het van hen af te dwingen.

   Dus zij die de leiding hebben over de mensen verschijnen in de gedaanten van hun (de onderdanen) daden. En het betaamt de Goddelijke Wijsheid niet dat het slechte en het valse geregeerd worden behalve door diegenen van dezelfde soort.

   Aangezien de vroegere [Moslims] de beste en het meest recht geleid waren van de generaties, waren hun leiders van hetzelfde aanzien. Maar toen de mensen zwak werden, werden de leiders van hun eigen stand.

   Dus het betaamt de Wijsheid van Allah niet in deze tijden (de tijd van Ibnoel-Qayyim(1)) dat leiders als Moe'aawiyah en ‘Oemar ibn ‘Abdil-‘Aziez ons onder hun hoede hebben, laat staan zulke als Aboe Bakr en ‘Oemar. Het is eerder zo dat onze leiders in overeenstemming zijn met onze eigen stand en aanzien, net zoals degenen die voor ons regeerden in overeenstemming waren met de stand en het aanzien van hun mensen. En beide kwesties (de status van de voormalige leiders en die van deze tijd) zijn even noodzakelijk en onvervreemdbaar volgens [Allah's] Wijsheid."(2)


   Het is erg duidelijk dat vanuit het legale perspectief en door de consensus van de vroegere moslims, evenals bij wijze van intellect en ervaring, dat de werkelijke verandering van de status van de Moslimgemeenschap opkomt wanneer zij terugkeert naar Allah en de wegen volgt die de vroegere generaties succesvol maakten. Al-Imaam Maalik - moge Allah hem genadig zijn - somde dit op in geringe woorden, met een diepgaande betekenis:

   "Niets zal de Moslimgemeenschap voordeel brengen, behalve hetgeen de vroegere Moslimgemeenschap voordeel bracht."

   Zij die het pad nemen van confrontatie met de leiders, denkend dat de verandering via deze manier komt, volgen het pad van misleiding en een pad wiens consequenties hebben bewezen dat het onjuist is volgens alle perspectieven. Dit is hetzelfde pad dat genomen werd door de vroegere afvalligen (Khawaaridj) die de moetashaabih (niet helemaal duidelijke) teksten volgden, in plaats van de moehkam (duidelijke) teksten te volgen en hetgeen niet helemaal duidelijk is, terug te voeren naar hetgeen moehkam is. Het volgen van de moetashaabih is een pad van kwellingen (fitan) dat leidde tot opstand tegen de leiders van de Metgezellen en in onze tijd heeft het gezorgd voor bloedvergieten, ellende en vertraging van de da'wah. Allah is Degene Die om hulp wordt gevraagd.

   Deze kwestie is een kwestie van religie en geen kwestie van emoties. Aangezien de tekstuele bewijzen de gelovigen verzadigd opdragen dat zij diegenen in autoriteit moeten gehoorzamen, zelfs als zij onderdrukken en iemands rijkdom nemen etc. zolang dat zij de gelovige niet opdragen om zonden te begaan, hebben we geen keus dan toe te staan en te gehoorzamen. Anders zouden wij een nieuwe religie aan het verzinnen zijn. Allah, Degene Die vrij is van alle imperfecties, de Verhevene zegt:

   Laten degenen die zijn (de Profeet's) bevel ongehoorzaam zijn, opletten dat een beproeving hen treft of een pijnlijke bestraffing hen treft.[Soerah an-Noer 24:63 ]

   "Alles wat geen religie was in de tijd van de Profeet - sallallahoe ‘alayhi wa sallam - kan vandaag de dag niet beschouwd worden als iets van de religie." [Al-Imaam Maalik]

   Dus als de persoon ervoor kiest om het pad van de Boodschapper - sallallahoe ‘alayhi wa sallam - tegen te werken, laat hij zich dan het volgende Vers herinneren:

   En wie de Boodschapper tegenwerkt nadat de Leiding hem duidelijk is geworden en een andere weg volgt dan die van de gelovigen: Wij laten hem (gaan naar) waarheen hij zich afgekeerd had en Wij zullen hem in de Hel binnenleiden. En dat is de slechtste bestemming! [Soerah an-Nisaa- 4:115 ]

   Moge Allaah, de Meest Genadevolle, ons allen naar de waarheid leiden en ons eraan laten vasthouden en moge Hij, de Verhevene en Majestueuze, ons allen behoeden van de beproevingen (fitan) en ons (geregeerden en regeerders) leiden naar Zijn Pad.

   Amien.

   Bron:
   www.understand-islam.net

  8. #28
   Prikker
   Ingeschreven
   Dec 2008
   Berichten
   946
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   0

   Standaard Re: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

   Het is altijd weer hetzelfde liedje, en deze discussie wordt altijd gestart door een nationalistische amazigh, met alle respect.
   Corruptie en gewetenloosheid is een ziekte van het hart, dat komt in alle rangen van de samenleving voor en onder alle bevolkingsgroepen, ook in Marokko. Door onderscheid te maken en hokjes te denken kun je een hele burgeroorlog of stammenoorlog ontketenen, wat een bekrompenheid.

  9. #29
   Very Important Prikker Revisor's Avatar
   Ingeschreven
   Dec 2012
   Berichten
   22.369
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   4011799

   Standaard Re: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

   Citaat Oorspronkelijk geplaatst door milagila Bekijk Berichten
   Je bent hier aan het praten tegen een stel vieze rifhonden, kijk aub hoe ze de Marokkanen hier in nl slechte naam geven, zijn oververtegenwoordigd in de drugs en andere criminaliteit, doen alsof ze heilig zijn maar ondertussen zijn het de goorste rotzooi op de aardbol. Gevangenisen zijn gevuld met rif gespuis, laat ze maar jammeren en klagen wie neemt ze serieus? haahhaha
   Ik ben zelf een hardcore Rifnationalist. Jou praatjes over Riffijnen zijn van dezelfde orde als datgene waartegen ik ageer.
   'One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived'

  10. #30
   Would B Prikker
   Ingeschreven
   Aug 2015
   Berichten
   17
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   0

   Standaard Re: Man in Alhoceima op gruwelijke wijze omgekomen...

   Vreselijk om zo aan je einde te moeten komen en vreselijk voor zijn nabestaanden om te moeten horen dat hun familielid op zo'n tragische wijze om het leven is gekomen!

   Inna Lilaahi wa Ina Ilayhi raji3oun

   Wij leven en rouwen mee met de familie.

  + Plaats Nieuw Onderwerp

  Bladwijzers

  Bladwijzers

  Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •