Complot!?!! :D
 • + Plaats Nieuw Onderwerp
  Resultaten 1 tot 2 van de 2

  Onderwerp: Complot!?!! :D

  1. #1
   Enduring Endurance mrz's Avatar
   Ingeschreven
   Oct 2002
   Locatie
   Leiden
   Berichten
   10.350
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   48990

   Standaard Complot!?!! :D

   Vluchtelingen hebben (vaak) minder besef welke de westerse mens wel heeft, namelijk dat vlees eten teveel druk legt op resources van de wereld. Met verdubbeling bevolking Afrika in 10 jaar is simpleweg "Hogere" levensstandaard (meer vlees eten) voor iedereen niet reeel, tenzij de "hogere" levensstandaard bewust vlees eten is.

   Is het een complot veel vluchtelingen binnen te halen die vervolgens (te goedkoop) vlees in de supermarkt kunnen halen, zonder dat het wereldbesef al teveel aanwezig is?

   Of erger, autochtonen die kinderlijk boos worden zodra hun (lekkere) stukje vlees ter discussie komt?

   Boos omdat ze vlees zo lekker vinden, na hun de zondvloed. (of emigreren naar Mars en meer van dat soort onzin)!

   Wat denk jij? Complot of gewoon toeval?

   Ps: Ik heb vandaag geleerd dat door offer van Jesus dieroffers brengen 2000 jaar geleden al niet meer nodig was dus how retarded can you be om nog dieren te slachten eigenlijk?? 2000 jaar, hallo? En we leven nu met meer diervlees ter consumptie dan wilde dieren!!?!?! Arg!!!!
   Weet je? Je kunt ook gewoon aardig zijn....!!!
   http://www.soundcloud.com/hugo32

  2. #2
   Eric de Blois
   Ingeschreven
   Jul 2016
   Berichten
   3.729
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   14

   Standaard Re: Complot!?!! :D

   Vluchtelingen worden niet "binnengehaald". Dat veronderstelt namelijk dat Nederland en Europa die mensen georganiseerd zou laten komen om daar een voordeel uit te halen. Niets is minder waar. Vluchtelingen opvangen vraagt veel offers, teveel. Nederland en EU willen helemaal geen vluchtelingen al zeggen ze naar buiten toe dat ze bereid zijn vluchtelingen op te nemen. Alle EU-lidstaten incl. Duitsland proberen vluchtelingen tegen te houden en het liefst te laten verzuipen. Zie kamp Moria in Griekenland. Naar buiten veroordelen ze het optreden van de Grieken en landen als Hongarije. Maar de EU betaald ondertussen miljarden aan Turkijke om ze alsjeblieft tegen te houden. Dat is laf beleid. De EU wil het vuile werk (keihard tegenhouden van migranten) liever uitbesteden aan andere landen buiten de EU. Dat die landen er methoden op na houden die inhumaan zijn laat de EU koud. Als de Grieken bootjes met geweld terug drijven in zee buiten territoriale wateren protesteert de EU heel hyocriet. Maar ondertussen zijn ze er stiekum blij mee. "Geen enkel land is bereid alle vluchtlingen uit kamp Moria op te nemen. Ze laten ze liever sterven aan aids, corona of honger. Ze zeggen wat anders, maar dat is wat ze bedoelen. Ik wil ook dat Europa geen vluchtelingen opneemt. Ben dan ook voorstander van harde grensbewaking. Grenzen zijn er om te bewaken anders kun je ook wel zeggen iedereen mag doorlopen zonder papieren. Nee! Ik waardeer de Grieken die durven tenminste die bootjes weg te sturen. En terecht want kamp Moria is een en al ellende. En zie ook Frankrijk en de ellende in Calais. Allemaal migranten die de boel komen verzieken voor bewoners, vrachtwagenchauffeurs, vrouwen, etc. Vraag Frankrijk om wat vluchtelingen uit Moria op te nemen. Ik denk dat ze ze na alle ervaring liever laten verzuipen. Dat zullen ze natuurlijk nooit zeggen. Dus een complot? Nee.

  + Plaats Nieuw Onderwerp

  Bladwijzers

  Bladwijzers

  Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •