Het is zo stil.
 • + Plaats Nieuw Onderwerp
  Resultaten 1 tot 4 van de 4

  Onderwerp: Het is zo stil.

  1. #1
   Prikker
   Ingeschreven
   Sep 2005
   Berichten
   835
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   165225

   Standaard Het is zo stil.

   Ach de slachtoffers zijn maar kleurlingen en de pleger is een witte man.


   Colorado, One love band, knvb, Qatar, lhbti, boycot, dictatoriaal, Nederland, Europa, frontex, nazi's, migranten, pushbacks, verdrinken, martelen, ontkleden, opsluiten, verkrachten, uitbuiten, incident.
   Beschermer, mensenrechten, democratie, westen.

   Infantino herkent de hypocrisie in zijn:
   Buurman, zijn winkelier, zijn bakker, zijn leraar, zijn ex en in zijn continent.
   Wie niet eigenlijk?
   Alleen de hypocrieten niet!

  2. #2
   Eric de Blois Rob Gosseling's Avatar
   Ingeschreven
   Jul 2016
   Locatie
   Chili, Región Aysén
   Berichten
   4.638
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   17

   Standaard "Het waren maar homo's"

   .
   Citaat Oorspronkelijk geplaatst door duude Bekijk Berichten

   Ach de slachtoffers zijn maar kleurlingen en de pleger is een witte man.

   Colorado (...)

   Ah zo zie jij dat joh. Mooi dat je denkt te weten wat anderen denken. Ik heb dat soms ook. Zo'n vooroordeeltje. Zo'n gevoel wat je niet kunt bewijzen.

   Er worden heel veel incidenten niet benoemd hier. Ook daar waar witten het slachtoffer zijn. Het is niet zo, dat het "maar zwarten waren" dat daarom het stil is... Immers behalve de witten hier, hadden ook de niet-witten nog niet gereageerd. Maar misschien is dat weer omdat de slachtoffers maar homo's waren. Dat zou natuurlijk ook kunnen. Ik begreep dat het een lhbt club was. Dan denk ik dat de slachtoffers vermoedelijk gay waren of lesbisch. Dat is tenminste wat je verwacht van een aanslag op een gay-club. En nu ben ik erg pro-lhbt dus ja, ik vind het erg. Trouwens ook als de slachtoffers hetero waren. Dat maakt geen enkel verschil. Enfin het was voor de dader de bedoeling gay-slachtoffers te maken. Anders ga je niet schietend een gay-club naar binnen. Dus ja, het is nu stil hier. Trouwens ik had nog niet gelezen dat de slachtoffers gekleurd/zwart waren. Is dat zo? Is dat trouwens ineens relevant?


   Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BBC

   "The club was hosting a dance party at the time, and had planned to hold a performance event on Sunday evening to celebrate Transgender Day of Remembrance."

   (...)

   "Colorado stands with our LGTBQ Community and everyone impacted by this tragedy as we mourn," he wrote in a Facebook post.


   Bron : bbc.co.uk


   .
   Laatst gewijzigd door Rob Gosseling; 21-11-22 om 23:12.

  3. #3
   Eric de Blois Rob Gosseling's Avatar
   Ingeschreven
   Jul 2016
   Locatie
   Chili, Región Aysén
   Berichten
   4.638
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   17

   Standaard Het is zo stil.

   .
   Colorado Springs rouwt

   President Biden: “We mogen geen haat tolereren”   In de nacht van zaterdag op zondag opende een schutter het vuur op een dansende menigte in Club Q in Colorado Springs. Vijf mensen kwamen om, 25 raakten gewond. President Joe Biden reageert: “We moeten de ongelijkheid uitbannen die bijdraagt aan geweld tegen lhbtq’s.”   Bron : gay.nl - 20 november 2022

   In de nacht van zaterdag op zondag drong rond middernacht een 22-jarige man Club Q binnen, waar op dat moment een menigte stond te dansen. Direct na binnenkomst opende hij het vuur: met een semiautomatisch wapen schoot hij op de bezoekers. De schutter droeg een kogelvrij vest.

   Schutter overmeesterd

   Bij de aanslag kwamen vijf mensen om het leven. 25 mensen raakten gewond, van wie er zeven in kritieke toestand verkeerden. De burgemeester van Colorado Springs heeft goede hoop dat ze allemaal zullen herstellen.

   Omstanders wisten de schutter te overmeesteren door zijn pistool af te pakken en op hem te gaan zitten. Ze hielden de man in bedwang tot de politie ter plaatse was. “Hun acties hebben levens gered”, aldus de burgemeester.

   Gerichte aanslag tegen lhbtq's

   Volgens Amerikaanse media kwam de schutter vorig jaar ook al in aanraking met de politie, toen hij zijn moeder bedreigde met wapens en een zelfgemaakte bom. De politie heeft niet bevestigd dat het om dezelfde man gaat. Over de dader is tot nu toe alleen zijn naam bekend: Anderson Lee Aldrich.

   Club Q spreekt van een hate crime en een gerichte aanslag op de lhbtq-gemeenschap. De burgemeester beaamt dat het ‘er alle schijn van heeft’. De club zou zondagochtend een eerbetoon organiseren aan mensen die hun leven hebben verloren door geweld tegen transgenders, in het kader van Transgender Day of Remembrance. In plaats daarvan hebben de aanwezigen nu de slachtoffers van de schietpartij herdacht.

   Het is niet de eerste keer dat een lhbtq-gelegenheid is beschoten. In 2016 kwamen 49 mensen om het leven bij queerclub Pulse in Orlando, Florida. 53 mensen raakten gewond. Het was de op een na dodelijkste massaschietpartij in de Amerikaanse geschiedenis.

   Reactie Joe Biden

   In een persverklaring heeft president Joe Biden de aanslag veroordeeld. “Plekken die veilige ruimtes zouden moeten zijn voor acceptatie en feest, mogen nooit veranderen in plekken van terreur en haat. Toch gebeurt het veel te vaak. We moeten de ongelijkheid uitbannen die bijdraagt aan geweld tegen lhbtq’s. We kunnen en mogen geen haat tolereren.”

   In zijn verklaring herhaalt Biden zijn oproep voor een landelijk verbod op aanvalswapens. “Wanneer besluiten we dat we er genoeg van hebben?”   .

  4. #4
   cactus cripticus HaasHaas's Avatar
   Ingeschreven
   Dec 2006
   Locatie
   leefstad
   Berichten
   63.873
   Post Thanks / Like
   Reputatie Macht
   2349540

   Standaard Re: "Het waren maar homo's"

   Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rob Gosseling Bekijk Berichten
   .

   bullshit nazi-diarree.
   .
   wat jij nodig hebt is een goeie klap op je nazibek. ik ga je die klap geven. wanneer aub? mijn handen jeuken ontzettend.  + Plaats Nieuw Onderwerp

  Bladwijzers

  Bladwijzers

  Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •